Stojan!


Allas Er favorit 'Nvandrare och Ni vet Det.Var är mina Szaszliks Hoooooooraaaaa?!?
Här är vi utanför min farbrors Lotto butik va. Spela på Oddset var lätt va eftersom Partiet sett till att vissa lag alltid vann. Så vinsterna var mini mala va. Men en Slicke Pinne med Avgas Smak räckte det till.
För att vara en stalinistisk Diktatur var det rätt soft egentligen. Kvinnorna fick arbeta också. Min faster hade Privat Spå Gumme Tjänst. Du vet, Bra Framtid 25 kronor, Dålig Framtid bara 10. Så många hade bara råd med en dålig. Men det innebar också att Partiets linje följdes och de lät henne vara ifred va.
När jag fyllde 15 fick jag egen Lägen Het va. Enda killen i stan som hade det. Du må tro Brudarna gillade det va, jag kunde dra hem 10 stycken på en kväll. De var förstås Hem Lösa allihopa egentligen, men mitt BC åkte i Höjden va.
Vi hade musikalisk släkt å sånt va. Mina äldre bröder hade en grupp, 'Georgis Securitate-Kapell' hette de för de blev sponsrade av säker hets polisen, de hade alltid mycket folk eftersom Hemliga Polisen tvingade folk gå och lyssna.
Mina systrar var Fri Gjorda va. De ville inte stå och tvätta och laga mat och kastrera grisar som Tradi tionen påbjuder. De bildade ett band med sina Fäst Män och spelade vad Pappa kallade Djävulens musik, fast egentligen var det mer Folk Musik fast med Synte Sizer från Sovjet. Pappa såg till att de stöttes bort ur Släkten och han har försökt döda dem ända sedan dess.
Min farfar var lite Krigs Hjälte va. Han blev tvingad in i armén och tvingad gå i första ledet hela tiden va. Men han var lite av Kompaniets skämtare va. När de intagit Berlin ville han sätta upp en pinuppa på taket. Men befälet fick Spel och beordrade honom sätta upp en riktig flagga. Röv Hålet va.