Onkel Hodjas Rese Byrå!Ni söka Spänningen i Var Dagen? Ni har Kommit rätt! Med Hodjas Sommar Special 2010 Ni få Semester Ni aldrig glömmer...om Ni överlever!

Ta Er med en Liten Flotte från Albanien till Italien!

Upp lev spänningen

  • när Ni försöker ösa ut vattnet från den Patetiska Ursäkt till Flotte som är Er Navel Sträng till Livet!
  • när Albanska Kust Bevakningen Skjuter på Er för att För Hindra Er resa!
  • när 7 meter höga vågor kastar Er upp i luften och berövar Er samtlig Proviant!
  • när Italienska Kust Bevakningen hälsar Er Väl Kommen!

Lyckas Ni ta Er i Land väntar Er den berömda Italienska Gäst Friheten!!


Vi har haft många Nöjda Kunder. Här Ni kan läsa deras kommentarer:"Vi valde Hodjas paddlingssemester i Malaysia eftersom vi ville beundra naturen i stillhet. Efter att ha varit nära att sjunka utanför Sumatra och med näppe undgått att bli hajmat lyckades vi ta oss i land och kunde beundra det vackra landskapet. Vi har suttit fångna hos gerillan i fyra år nu och börjat vänja oss vid rå fisk och kokosmjölk, men viss vore det kul få se Allsång på Skansen igen nån gång".

Leif och Anneli, f.d. Skaraholm, numera Waputidjungeln

"Hodjas Jorden Runt-segling utan landkontakt var precis vad vi letat efter då vi mest av allt vill undvika turistfällor på semestern. Efter att ha blivit bogserade ut på Nordsjön av en fiskebåt (och, under knivhot, överlämnat våra bankböcker, lagfarter osv.) satte vi kurs mot spanska rivieran. Det föreföll lite märkligt att spanjorerna sprang omkring i bastkjolar och penisfodral, men vi vill inte gärna döma andra baserat på deras utseende. Efter 7 år som fånge hos denna afrikanska kannibalstam - frugan blev till ragu för en 3-4 år sen, hon fyllde 40 och stammen bestämde att det var lika bra koka till henne innan köttet blev segt (det smakade kyckling om ni undrar) - har man vant sig vid den utsatta positionen som stammens enda blekansikte".

Bengt Orrefors, f.d. icke-eunuck, Skärhammaren

Våra turist värdar hälsar Dig väl kommen